КНП «Київський міський пологовий будинок №1»

Як радісно, коли з’яляються нові традиції! Вже вдруге у Києві Міжнародний День Йоги відділення Прасу Йога Україна святкує класами для майбутніх мам разом з Першим київським міським пологовим будинком .
Цього разу зустріч була цілком практичною: три майстер-класи, дві години приємної та корисної роботи з тілом.
Класи були присвячені практиці напередодні пологів і містили вправи і техніки йоги, що допоможуть зробити останні тижні вагітності комфортними та впевнено почувати себе під час пологів.
Разом з інструктором Прасу Йога Україна, Ольгою Чиж майбутні мами освоїли вправи для зняття відчуття важкості в тазовій зоні. Інструктор Прасу Йоги Марія Фіношкіна презентувала комплекс вправ для розвантаження та зміцнення м’язів спини, а на завершення майбутні мами познайомилися з техніками «пранаям», корисних під час вагітності та пологів на класі Анни Савченко – керівника Київського відділення Прасу Йога Україна.
Ми вдячні за дружню атмосферу та спільну організацію заходу Київському відділенні Прасу Йоги України, а також всім учасницям за відчуття щирої зацікавленості , що надихає й надалі ділитися знаннями з жінками, які в цей зворушливий період прагнуть змінюватись і розвиватись.